Crveno-beli slavili u Jagodini

Strelci za Zvezdu bili su Kadu Mendeš u četvrtom, Abiola Dauda u 25. i Luka Milunović u 52. minutu, dok su pogotke za Jagodinu postigli Miloš Stojanović u 39. i Milan Đurić u 51. minutu.

Zvezda je prvi put povela kada je Kadu iskoristio grešku golmana gostiju Igora Bondžulića, koji je loše ispucao loptu do Brazilca, a on je "povukao", ušao u šesnaesterac i lako ga savladao.

Prednost beogradskog kluba od 2:0 doneo je Dauda, koji je iskoristiocentaršut Kadua i pored dvojice protivničkih igrača udarcem glavom dao gol.

Jagodina je prvo smanjila prednost gostiju preko kapitena Stojanovića u 39. minutu, da bi u 51. izjednačila.

Ipak, samo minut posle izjednačenja Luka Milunović je doneo Zvezdi novu prednost i postavio konačan rezultat.

Zvezda je od 65. minuta bila sa igračem manje, pošto je Marko Vešović dobio direktan crveni karton. Jagodina je tada potpuno preuzela inicijativu, stvorila nekoliko dobrih šansi, ali nije uspela da dođe do novog izjednačenja.

Fudbaler domaćih Mohamed El Monir takođe je završio utakmicu pre kraja, pošto je zbog drugog žutog kartona isključen u nadoknadi vremena.

Zvezda je tako ostala na samo dva boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani Partizan, dok je Jagodina i dalje četvrta sa 43 boda.

Beta

Pogledajte još