Ljubin dečko napravio dete njenoj maloletnoj ćerki?

Vodi „Preljubnike“, a preljuba joj se desila u kući.

Kako Kurir saznaje, starija ćerka bodi-bilderke i voditeljke ostala je u drugom stanju s maminim momkom, odmah nakon što su njih dvoje ispratili Ljubu na imanje u Lisoviću, pre skoro dva meseca.

- Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je duplo stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga takođe je trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete - otkriva Kurirov izvor i dodaje:

- Ljubina majka Dušanka, kod koje je smeštena njena mlađa ćerka, tvrdi da je devojčicu, koja je ostala kod svoje kuće, vodila kod ginekologa i da joj je lekar rekao da joj je unuka nevina. Maloletna devojka i Aleksandar su čak napisali njenom ocu Karađorđu Subotiću pismo u kome mu poručuju da će da žive zajedno jer planiraju da zadrže bebu. Jedino Ljuba ništa ne zna!

Kontaktirali smo sa Aleksandrinim stricem Srbom, na čijem Fejsbuk profilu stoji objava, u ime njegovog brata Karađorđa, da proverimo navode našeg izvora. On nam je sve potvrdio, ali nije želeo da ulazi u detalje.

(old_image)

- Zvao sam Pink da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao - kaže uplašeno Srba.

Izvor: Kurir

Pogledajte još