Dan Ratova Zvezda u Beogradu

Po uzoru na svetski popularnu STAR WARS CELEBRATION konvenciju koja se održava 9. put od 1999. godine i to po 2. put u Evropi, tačnije u Berlinu, poenta ovakve, a samim tim i naše manifestacije je da okupi ljubitelje Ratova Zvezda svih uzrasta da bi proslavili ovaj fenomen pop-kulture. Bilo da ste u pitanju mladi ljubitelj Star Warsa ili stariji okoreli nostalgičar za originalnom triologijom Ratova Zvezda ili čitalac SW knjiga, online gamer, kolekcionar figura i drugog aksesoara ili jednostavno radoznali posetilac - biće nešto za vas.

Manifestacija počinje tačno u podne 11. maja kada će vrata posetiocima otvoriti Darth Vader, Stormtrooper, Darth Maul, Chewbacca, Boba Fett i Tusken Raider.

Posetioci će moći da uživaju u izložbi kolekcionarskih SW predmeta, prodajnoj izložbi majica, nakita i sl. dok će se uporedo na spratu iznad dešavati vrlo zanimljiva Star Wars predavanja.

Ceo dan će se smenjivati plejada DJ-eva sa žanrovski raznovrsnom muzikom a u 20 sati počinje maskebnal. Glavna nagrada za najbolju masku biće replika svetlosnog mača.

Cena ulaznice je 200 dinara, ali svako ko dođe maskiran u nekog lika iz Star Wars-a ima besplatan ulaz.

Izvor: Domino magazin

Pogledajte još