Ceca Ražnatović, Rada Manojlović, Jovana Janković: Kako poznati provode Uskrs

Ceca Ražnatović: Mama donosi farbana jaja

"Budući da sada imamo i naše male blizance Iliju i Petra, ima li lepšeg načina nego provesti Uskrs sa njima? Anastasija i Veljko su došli s Kipra sa mnom krajem prošle nedelje da bismo kod kuće proslavili Uskrs. Nisam vična domaćica, pa se neću puno mešati u taj deo posla, zadužena sam za atmosferu. Najverovatnije će i moji roditelji doći kod nas, a kad moja mama dolazi sa njom stižu i najbolja jela i najlepše ofarbana jaja", rekla je Ceca "Blic".

Rada Manojlović: Uz nanu smo naučile da šaramo jaja

(old_image)

"Uskrs me podseća na nanu. Ona je posle moje majke preuzela da sa mojom sestrom i sa mnom šara jaja. Bili su to divni momenti", priča pevačica, zvezda "Granda" Rada Manojlović.

Pravo sa nastupa stići će na uskršnji ručak.

"Pevam i u petak i u subotu, tako da će me u nedelju popodne u mom Četerežu dočekati sve spremno. Jedva čekam da se okupimo", kaže Rada.

Jovana Janković: Čekam Željka na uskršnjoj večeri

(old_image)
Foto: Kurir (arhiva)
Poznata voditeljka Jovana Janković obožava Uskrs.

"U nedelju ću sačekati Željka da dođe sa nastupa iz Danske. Tada ćemo i odmeriti snage tucajući se jajima kako tradicija nalaže. Uskrs me najviše asocira na detinjstvo. Roditelji su mi kao jedinici pravili plezir da je moje jaje uvek bilo najvažnije", kroz smeh priča voditeljka.

Ona kaže da je, dok nije bila udata, išla kod roditelja na ručak, a sada sprema gozbu za svoju malu porodicu.

(Izvor: Blic - A. Popović)

Pogledajte još