Đoković: Mislim samo na turnir u Madridu

"Svaki turnir doživljavam posebno, idem jedan po jedan. Sad mi je prvenstveni cilj da ovde "doguram" što dalje", rekao je Đoković novinarima u Madridu.

On je prošle sezone, na plavoj šljaci, eliminisan u četvrtfinalu od Janka Tipsarevića, što znači, da je realno očekivati da ove godine ostvari bolji rezultat.

Prvi rival srpskom teniseru, u drugom kolu, s obzirom da je kao prvi nosilac slobodan na startu, biće Bugarin Grigor Dimitrov.

Do sada su se sastali dva puta i Đoković je dobio oba meča, bez izgubljenog seta, prošle godine u Šangaju i nedavno u Indijan Velsu.

"On je veoma talentovan i znam da može da igra dobro na svakoj podlozi. Pokušaću da "uđem" što više u teren", poručio je Đoković i dodao da je njegov zglob sve bolje i bolje.

Đoković je danas u Madridu zajedno sa ostalim najboljim teniserima sveta, Rodžerom Federerom, Endijem Marejom, Rafaelom Nadalom, Žo-Vilfredom Congom, Rišarom Gaskeom, kao i najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams minutom ćutnje na centralnom terenu odao počast preminulom prvom čoveku ATP-a Bredu Druitu.

(Tanjug)

Pogledajte još