Murinjo zaratio sa Ronaldom i ekipom!

Naime, u petak, dan pred prvenstveni meč protiv Valjadolida Murinjo se obratio golmanu Ikeru Kasiljasu i najboljem igraču Kristijanu Ronaldu i označio ih glavnim krivcima za neuspešnu sezonu, prenosi dobro upućena španska Marka.

Gotovo ceo tim je stao na stranu Kasiljasa i Ronalda, pa je došlo do prave pobune protiv portugalskog stručnjaka. Igrači smatraju da legendarni golman i najbolji strelac Lige šampiona zaslužuju daleko više poštovanja. Marka ističe da su na Murinjovu stranu stali samo igrači koje je Portugalac doveo u kraljevski klub, a to su Hrvat Luka Modrić, Majkl Esijen i golman Dijego Lopez.

Da u ekipi vlada opšte rasulo bilo je evidentno i tokom utakmice protiv Valjadolida. Kasiljas je u tunelu pred start meča prošao pored Portugalca okrenuvši glavu na drugu stranu. Murinjo je čitav meč nezainteresovano posmatrao sa klupe, a na poluvremenu i po završetku utakmice nije želeo da se obrati igračima u svlačionici.

Marka navodi da je u nedelju reagovao predsednik kluba Florentino Perez, proglasivši 12 dana primirja, dakle mir do finala Kupa protiv Atletiko Madrida. Uprava Reala pokušava da spasi sezonu osvajanjem bar jednog trofeja.

Izvor: Kurir

Pogledajte još