Saradnja se nastavlja: Mihajlović doživotno uz Toleta

0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović u intervjuu za “Večernje novosti” rekao da je da će do kraja života podržavati Tomislava Karadžića.

Ja ću uvek biti za Toleta! I zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo. Mada nisam potpisao ugovor s njim nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića”, rekao je Mihajlović.

U poslednje vreme češće no obično provlači se priča o smeni Karadžića.

Ako su toliko uporni, neka ga smene više! Mislim da bi prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da reše svoje probleme, pa onda da gledaju druge. FSS za razliku od Crvene zvezde nema nijedan dug, štaviše, pozajmljuje novac drugima. Zato neka oni pokušaju da poprave stanje u svom klubu, neka se bave crveno-belima”, rekao je Mihajlović za “Novosti” aludirajući na nedavni intervju Nebojše Čovića.

Iako je Crvena zvezda prišla Partizanu na samo dva boda, Mihajlović nije oduševljen igrom crveno-belih.

Ako ostane dva boda razlike do derbija, on će rešavati pitanje prvaka. Zvezda je u psihološkoj prednosti zato što je stigla veliku razliku, ima bolje rezultate u poslednje vreme, ali nisam siguran i da je u boljoj formi. I pored pobeda nije pružila neke spektakularne partije”.

Selektor Srbije ostaje pri stavu da Nemanja Matić neće igrati za reprezentaciju.

On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić”, zaključuje Mihajlović za „Novosti“.

Izvor: b92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.