NEVEROVATAN OBRT: Žarko Stojanović je pobednik 5. VIP Velikog brata

Najkontroverzniji ukućanin Žarko Stojanović, pobednik ovog serijala, sve vreme je bio pod lupom medija. Istraživalo se o njegovoj seksualnoj orijentaciji i načinu na koji se predstavio u francuskoj varijanti Velikog brata.

I dok su mediji objavljivali fotografije Žarka Stojanovića iz evropskih gej klubova, pa i intimnih trenutaka sa drugim momcima, ukućani su ga okarakterisali kao glavnu tračaru, što je i sam priznao pravdajući se time da nema šta drugo da radi, ali i psihološkim profilom njegovog odnosa prema bratu blizancu.

Da li je Žarkova jedina misija da se pokaže boljim od brata i konačno ga pobedi saznaćemo u intervjuu koji će sutra biti objavljen na portalu Nadlanu.com

Njegovi sukobi sa Majom Nikolić svakako spadaju u najzanimljivije i najgledanije momente pete sezone VIP Velikog brata.

Topić je u suštini najveći taktičar. Nije ulazio u sukobe, trudio se da bude glas razuma i pomiritelj, a od Velikog brata dobio je nekoliko prilika da “kupi“ televizijsku publiku tužnim pričama iz svog života.

Uspeo je većini ukućana predstavi tako kako je i želeo postavši favorit većine. Žarko ga nikada nije prihvatio tvrdeći da je najmanje učestvovao u događanjima u kući a poslednjeg dana, kao superfinalista, postao je prilično arogantan prema ostatku ekipe.

O njegovoj pobedi govorilo se od samog početka uprkos činjenici da je bio najmanje zanimljiv stanar kuće na Košutnjaku.

Na kraju je usledio jako dirljiv zagrljaj braće, a Žarkova pobeda razočarala je 90% bivših stanara kuće Velikog brata.

Željko je bio drugi u Francuskoj, Žarko prvi u Srbiji.
"Živela Jugoslavija!",
rekao je Žarko na kraju.
M.N

Pogledajte još