Nelson: Pokazaćemo da imamo šampionski kalibar

0

Oragnizator igre crveno-belih igra u fantastičnoj formi od početka sezone, uz mali pad koji mu se desio nakon pauze zbog povrede.

Poslednja utakmica koju je Crvena zvezda odigrala protiv Slobode, na kojoj je Demarkus Nelson bio igrač utakmice, potvrđuje da se Amerikanac vraća u željenu formu, što je i on sam potvrdio:

„Sada se osećam mnogo bolje. Sve to oko povrede je trajalo predugo. Trebalo mi je dugo da se vratim i dostignem željenu fizičku pripremu.

Povredom Nelsona Zvezdina igra nije ličila na onu od ranije:

„Kad se povredi neki od ključnih igrača, tim uvek trpi. To pogotovo važi za poziciju organizatora igre koja je možda i najosetljivija.

Zvezdinu sezonu do sada sigurno su obeležili veliki usponi i padovi u igri:

„Sezona je duga, ne zaboravite da mi od avgusta radimo. Iz tog razloga padovi su sasvim normalni. Menjaju se igrači, treneri, tu su i povrede. Na sve to morali smo da se adaptiramo u hodu što nije nimalo jednostavno. I sada su tu drugačiji zahtevi sa novim trenerom.

Sledeća utakmica je večiti derbi:

„Svi su uzbuđeni zbog tog duela, kao i naši navijači. Ali, mi na taj meč moramo da gledamo kao novu priliku da pokažemo napredak, kao i da posedujemo šampionski kalibar. Partizan je dosta dobar tim i čeka nas veliki izazov. Spremni smo.“

Izvor: Sportski žurnal

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.