Nebojša Grnčarski: Garderoba koju nosim je “retro shic”

0

Nekadašnji maneken i vlasnik modne agencije “Selekt”, Nebojša Grnčarski za one koji prate modna dešavanja i neizostavno u svom ormaru moraju da imaju aktuelne odevne komade, ispričao je nešto o stilu odevanja koji odgovara njegovom senzibilitetu.

“Svoj senzibilitet pronalazim u modnom stilu “retro shick” i garderoba koju nosim je uglavnom robne marke“Valter” od Brane Perića”, objasnio je Grnčarski. Za čitaoce portala nadlanu.com istakao je da u našoj zemlji nema priliku da kupi odeću koja nosi ime poznatih kreatora čiji rad i modne kolekcije veoma ceni i poštuje.

“Od poznatih svetskih brendova najviše volim John Varvatosa i Tom Forda, ali njihove kreacije se mogu pazariti samo u inostranstvu”, ističe ovaj upešni vlasnik modne agencije i dodaje da je većina ovakvih odevnih komada prilično visokih cena i da bi želeo da može sebi da ih priušti.

Obzirom da mu je, kao bivšem manekenu, bavljenje modnom profesijom obeležilo veći deo karijere ne opterećuje se skupim robnim markama, već pazari ono što zadovoljava njegov modni ukus i poseduje autorski i dizajnerski pečat koji je, danas, sve teže naći.
D.M.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.