Niš:Devojka silovana u kombiju, maloletnica napadnuta na pijaci

Slobodan D. (42) iz Podgorice, uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja oko pola sata iza ponoći u kombiju silovao S.I. (29) iz Niša. Devojku je pronašao drug na putu u okolini Međurova i odmah nakon toga obavestio policiju. S.I. je te večeri izašla iz ugostiteljske radnje “Sami”, a Slobodan joj je ponudio vožnju do kuće svojim kombijem. Međutim, umesto kući, odveo ju je na nepoznatu lokaciju, obljubio i zatim izbacio iz kombija.

- Nakon identifikacije, osumnjičeni je zadržan, a nakon saslušanja sudija mu je odredio jednomesečni pritvor. On nakon privođenja nije negirao da je bilo seksualnog odnosa sa oštećenom, ali je demantovao da je bilo prisile - kaže za "Blic" sagovornik iz istrage.

Policija je privela i M.S. (16) iz Pukovca zbog sumnje da je 5. maja oko dva časa iza ponoći na pijaci u ovom mestu pokušao da siluje J.P. (17) iz jednog okolnog sela.

On se sumnjiči da je iskoristio stanje alkoholisanosti maoletnice koja je izašla iz obližnjeg kafića, pa je pokušao da je obljubi na silu. Oborio je na zemlju i skinuo pantalone, ali se u blizini pojavila patrola policije pa je odustao i pobegao.

Maloletnica je iste večeri zatečena kako se tetura ulicama Pukovca pa je odvedena prvo do Doma zdravlja pa na Ginekološko - akušersku kliniku u Nišu, gde su konstatovane povrede prilikom pokušaja silovanja. Izvršeno je prepoznavanje nakon čega je osumnjičeni priveden istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Milan S. (22) iz sela Batušinac uhapšen je zbog sumnje da je 4. aprila, tri sata iza ponoći, kod Železničkog mosta u centru Niša onesvestio, pa silovao prolaznicu (24) a krajem aprila manijaci su napali dve žene u Nišu. Nišlijka O.S. (43) prijavila je policiji 26. aprila oko 20.20 časova da ju je u Sremskoj ulici pratio i dodirivao po stražnjici nepoznati muškarac, koji je pokušao i da joj svuče pantalone.

Dva dana pre toga, radnicu trafike M.B. (32) u naselju Ledena stena, napao je Nišlija B.N. (44) u pijanom stanju, vukao je za kosu i terao je na oralni seks. Ženu je spasio pas koji je bludnika ujeo za ruku. U policiji je potvrđeno da je protiv napadača podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanja i mučenja.

Policija traga za manijakom (40) koji je 28. aprila četrnaestogodišnjoj devojčici koja je vozila rolere u niškoj Tvrđavi pokazivao polni organ. On je devojčicu zaustavio oko 18 časova i najpre je dodirivao po stražnjici, da bi nakon toga stao ispred nje, skinuo pantalone i izvadio polni organ.

Izvor: Blic

Pogledajte još