Ako mislite da ovo pali muškarce, varate se!

Ima nekih stvari u seksualnim odnosima za koje su žene često uverene da raspamećuju njihove muškarce, a istina je u stvari potpuno drugačija.
Pripadnici jačeg pola ne samo što ih ne vole, već ih ponekad doživljavaju kao pravo mučenje.

Muškarci su na sajtu Redit pokrenuli temu koja se tiče pokušaja njihovih lepših polovina da ih raspamete u seksualnom smislu kojima su uspele samo da postignu suprotan efekat. Evo nekoliko komentara koje je na toj internet strani najveći broj muškaraca lajkovao i okarakterisao kao potpuno tačne.

Nepristupačne ste - Svako ko kaže da voli da se namuči da dođe do žene - laže.
Nijedna žena ne bi trebalo da se baci na muškarca, ali ako je teška i komplikovana, to nije naročito uzbudljivo.
Originalnost je precenjena i žene koje naporno pokušavaju da budu takve misle da su moćnije, a muškarci bi time jedino mogli da steknu pogrešno mišljenje o njihovom karakteru.

Grube ste s testisima - Dame, molim vas, ne postupajte s mojim testisima kao da su loptice za lečenje stresa. To vam javno kažem.

Cimate mu ponos - Ne, ne i ne povlačenju penisa kao da je starinsko zvono kojim su u škotskim dvorcima pozivali na večeru!

Preglasne ste
- Možete biti glasne, ali ako vrištite sve vreme i na sav glas, to može da odbije. Znam da nisam u porniću, ali ne moram ni da se pretvaram da jesam.

Delite tajne o bivšim - Pokušajte da ne pričate koliko ste dobre jer je to garancija neuspeha. Koliko god da je nešto vaš bivši voleo, to ne mora da bude tako s vašim novim dečkom. Odmah pomislimo na vas s drugim, a tada raspoloženje splasne.

Čekate da vam prvi priđe
- Posebno kod nas pomalo nespretnih, prvi potez s vaše strane bio bi divna stvar.

Brinete zbog dlaka - Prestanite da se stidite zbog najbanalnije stvari, koja nama ništa ne znači - malo ste zarasle jer se niste upravo obrijale, pa šta?! Ne brinite se zbog toga.

Govorite da ste debele - Ne govorite za sebe da ste debele čak i ako niste. Možda želite da vam neko kaže suprotno, ili da vam to potvrdi? Ovo drugo bi definitivno moglo da vas uznemiri.

Ponašate se kao da njegov orgazam zavisi od vas - Ne ponašajte se kao da vi morate da me dovedete do orgazma, a isto tako ne zavisite od mene kad je svršavanje u pitanju, bar ne svaki put. Volim da budem uzrok vašeg vrhunca, ali seks je manje stresan kad svako brine o svom orgazmu.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još