Oborili smo rekord

Ogroman trud, uklapanje poznatog brenda sa novim pristupom radu i stalne promene su obeležile proteklih šest meseci. Danas, kada pogledam iza sebe mogu da kažem da smo uspeli u onome što smo zamislili.

Uspeli smo, iz mnogo razloga, ali pre svega zbog toga što imamo praktično jednu od najmanjih redakcija na domaćem webu, a ta redakcija je jedan neumoran, kreativan, prkosan tim mladih ljudi koji rade za portal kao za svoje rođeno dete.

Imamo menadžerski tim koji je bio beskrajno hrabar da se upusti u najneobičniji uređivački aranžman u Srbiji, ako ne i u svetu, otvoren za nestandardna rešenja po svim pitanjima, sa beskrajnim strpljenjem za sve nekonvencionalne promene koje smo pravili, ali odličnim njuhom za dobre ideje.

I naravno ono što je najvažnije, uspeli smo jer su nas ljudi, verni čitaoci koji nas prate, podržavali i u padovima i usponima, verujući u to što radimo čak kad i mi sami nismo bili sigurni da smo na pravom putu.

Na kraju današnjeg dana cifre izgledaju ovako, portal je imao 111.075 poseta, 91.142 jedinstvena posetioca koji su otvorili pola miliona stranica na našem sajtu.

Postavili smo danas jedan lep, simboličan rekord, a tek smo počeli.

Hvala vam svima od srca.

(old_image)

Pogledajte još