Rašović ne može da vodi Partizan protiv Zvezde?!?

0

Pošto Partizan još nije postigao dogovor sa bivšim šefom struke Vladimirom Vermezovićem o isplati dugovanja i primanja do kraja sezone, mladi stručnjak mogao bi da propusti derbi sa Zvezdom koji je na programu 18. maja u Humskoj.

„Raskid još nije dogovoren, ugovor je imao opciju da se produži na još godinu dana u slučaju da se igra Evropa i da se osvoji titula. Ali šta da se radi, korektno smo se rastali, zamereno mi je na gubitku bodova i lošoj formi ekipe“, rekao je posle smene Vermezović.

Procedura u sličnim situacijama je prilično jasna. Potvrda o izmirenju obaveza prema bivšim trenerima bi trebalo da stigne na adresu Zajednice superligaša u opsegu od dva takmičarska meča. Ukoliko sredstva ne budu izmirena ili isplata dugova ne uđe u proces kod Arbitražne komisije, novi trener na klupi može da sedi samo u prelaznom periodu – a to su dva naredna kola pišu Večernje novosti.

S obzirom na to da je Rašović vodio ekipu protiv Nišlija u Humskoj i čeka ga gostovanje u Kragujevcu, crno-beli bi, ako se situacija ne pomeri sa mrtve tačke, mogli da ostanu bez šefa struke za večiti derbi.

„Zasad nam niko iz Partizana nije dostavio dokument o rešenom statusu smenjenog trenera, niti je pokrenut postupak. Ali, ima još vremena da se to reši“, poručio je generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.