Rašović ne može da vodi Partizan protiv Zvezde?!?

"Raskid još nije dogovoren, ugovor je imao opciju da se produži na još godinu dana u slučaju da se igra Evropa i da se osvoji titula. Ali šta da se radi, korektno smo se rastali, zamereno mi je na gubitku bodova i lošoj formi ekipe", rekao je posle smene Vermezović.

Procedura u sličnim situacijama je prilično jasna. Potvrda o izmirenju obaveza prema bivšim trenerima bi trebalo da stigne na adresu Zajednice superligaša u opsegu od dva takmičarska meča. Ukoliko sredstva ne budu izmirena ili isplata dugova ne uđe u proces kod Arbitražne komisije, novi trener na klupi može da sedi samo u prelaznom periodu - a to su dva naredna kola pišu Večernje novosti.

S obzirom na to da je Rašović vodio ekipu protiv Nišlija u Humskoj i čeka ga gostovanje u Kragujevcu, crno-beli bi, ako se situacija ne pomeri sa mrtve tačke, mogli da ostanu bez šefa struke za večiti derbi.

"Zasad nam niko iz Partizana nije dostavio dokument o rešenom statusu smenjenog trenera, niti je pokrenut postupak. Ali, ima još vremena da se to reši", poručio je generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković.

Pogledajte još