Maja Volk: "Milić i Maja Nikolić su mrtvi za mene!"

0

Igre se mogu igrati ali samo dok rijaliti program traje. Posle sve izađe na videlo što potvrđuje i ovaj kratak razgovor sa Majom Volk na žurki Velikog brata.

„Ovo je toliko dobro za Žarka, presrećna sam, jer on je uvek gubio od brata. Mada je ovo njihova zajednička pobeda.“ – izjavila je Maja Volk. Ne samo da nije napustila žurku, kao što je obećala u slučaju da ne pobedi Dragutin Topić, već se i izvinila Žarku na pregrubim rečima i čestitala mu.

„Ne mogu da razdvajam blizance iako su oni bili polarizovani“ – nastavlja Maja pokušavajući da objasnikoji deo glasača Velikog brata se prepoznao u liku i dela Žarka Stojanovića – „Moja ćerka ih je takođe obožavala. Omladina im je donela pobedu.“

„Ne kajem se zbog učešća u rijalitiju, deca su mi sve snimke pokazala. Ostao je ukus gorčine zbog prvog dana kada sam ja sa radošću ušla u kuću a Milić i Maja Nikolić iz tajnog štaba davali strašne komentare. Oni su mrtvi za mene. Bez obzira na to koliko su se promenili. Sad smo bili u istoj ekipi i nikad više“ – zaključuje Maja Volk.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.