Vujošević: Nepametno i nedopustivo opuštanje!

0

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegovi košarkaši nisu večeras osećali "lekoviti I spasonosni" strah u porazu od Crvene zvezde i da je nedopustivo da se na njegov tim prenosi "svadbarska" atmosfera.

Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženo pobedi. Ovo je za njih bio izuzetno značajan meč. Ja sam pokušao da tako bude i za nas, ali je očigledno došlo do opuštanja koje je nepametno i nedopustivo… Izvinjavam se publici što nismo odgovorili na taj način. Nedozvoljeno je da se u susretu sa Zvezdom ne ogoli do kosti“, rekao je Vujošević novinarima.

Crveno-beli su večeras slavili sa 76:69 u devetom kolu Superlige, a vodili su od početka do kraja meča.

„Bilo je pre meča svadbarsko raspoloženje, pre svega među navijačima koje se prenelo i na ekipu, ali očigledno je da se ušlo bez dovoljno straha, onog lekovitog i spasonosnog, koji sprečava da se dese stvari kojih se čovek plaši… Utakmica pokazuje da će sledeći meč koji budu igrali Partizan i Crvena zvezda imati maksimalnu neizvesnost. Glup je onaj koji na bilo koji način potceni Zvezdu“, rekao je Vujošević.

Trener Partizana je verovatno prvi put u karijeri posle meča pohvalio poimence jednog sudiju, rekavši da mu je drago da mladi Uroš Nikolić „ima hrabrosti i kvaliteta da stoji na terenu“.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.