Rolling Stone: Filmovi koje treba izbegavati ovog leta

Prvi na listi "filmova koje nikako ne treba pogledati" je, sasvim iznenađujuće, najočekivaniji film godine, "Veliki Getsbi" Baza Lurmana koji će u Srbiji premijerno biti prikazan 15. maja.

"Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nagdleda Džej Zi - ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Baz Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdzeralda guši u sopstvenom eksesu"
, naveo je Travers.

U filmu "Byzantium" (Vizantija) Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu.

"Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira"
, poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

"Grown Ups 2" (Odrasli 2) koji u bioskope stiže u julu nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbeći, kao i nastavak filma "300" pod nazivom "300: Rise of an Empire" (300: Uspon carstva).

"Zar nisu svi umrli u '300'? Ne budite cepidlake. Holivudska zapovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Sledeće što možemo očekivati je '300: Mamurluk u Vegasu'", ironičan je Travers.

 I poslednji na listi je film "We're the Millers" (Milerovi) u kojem Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica - ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a dece nema.

"Sama pomisao na to čini me depresivnim", naveo je Travers.

IZVOR: B92

Pogledajte još