Rolling Stone: Filmovi koje treba izbegavati ovog leta

0

Filmski kritičar magazina "Rolling Stone" Piter Travers sačinio je listu pet filmova koje, prema njegovom mišljenju, ovoga leta treba zaobići u širokom luku.

Prvi na listi „filmova koje nikako ne treba pogledati“ je, sasvim iznenađujuće, najočekivaniji film godine, „Veliki Getsbi“ Baza Lurmana koji će u Srbiji premijerno biti prikazan 15. maja.

„Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nagdleda Džej Zi – ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Baz Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdzeralda guši u sopstvenom eksesu“
, naveo je Travers.

U filmu „Byzantium“ (Vizantija) Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu.

„Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira“
, poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

„Grown Ups 2“ (Odrasli 2) koji u bioskope stiže u julu nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbeći, kao i nastavak filma „300“ pod nazivom „300: Rise of an Empire“ (300: Uspon carstva).

„Zar nisu svi umrli u '300'? Ne budite cepidlake. Holivudska zapovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Sledeće što možemo očekivati je '300: Mamurluk u Vegasu'“, ironičan je Travers.

 I poslednji na listi je film „We're the Millers“ (Milerovi) u kojem Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica – ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a dece nema.

„Sama pomisao na to čini me depresivnim“, naveo je Travers.

IZVOR: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.