Feng šui: Top 8 saveta za privlačenje novca

0

Jeste li znali da uz pomoć feng šuija možete privući više novca u svoj život i poboljšati svoje poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim levim uglom bilo kog prostora. Glavno područje je u najjužnijem uglu stana, ali postoji područje finansija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji itd. Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slede jednostavni i brzi saveti.

1. Očistite nered u ovim područjima. Ako se rešite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu finansijsku energiju.

2. Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne bi trebalo da držite u ovom prostoru, ali ni generalno u svom domu.

3. Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su činija s novčićima, sretni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizuje bogatstvo. To mogu biti i lični simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

4. Finansijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom
. Zelena boja simbolizuje vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

5. Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno.
Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cenite i da ima veliku vrednost.

6. Ako odbijate da se bavite novcem, novac će se odbijati od vas
. Zbog toga beležite troškove, račune plaćajte na vreme i sl…

7. Živite darežljivo. Novac formira posebnu energiju i treba da se kreće kroz vaš život, zato novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste delili s drugima darujte svoju ljubaznost, vreme, energiju, veštinu.

8. Budite zahvalni na onome što imate
. Što više cenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.