Horor u LA: Četiri pitbula rastrgla ženu

0

Jedna šezdesettrogodišnja žena iz ruralnog predgrađa Los Anđelesa preminula je, nakon što su je dok je džogirala, napala četiri psa pitbula, javila je televizija Foks Njuz.

Žena je napadnuta dok je trčala u okrugu Litlrok, ali i pored toga što je hitna pomoć brzo došla na lice mesta, ona je umrla na putu za bolnicu.

Prema rečima šerifa Džona Korine, druga žena koja je vozila u blizini gde se napad dogodio, videla je pse kako nasrću na žrtvu. Ona je pokušala da ih odvrati tako što je trubila, međutim psi su i dalje besomučno grizli ženu koja se nalazila na zemlji.

Ona je tada pozvala policiju, čiji je patrolni auto ubrzo pristigao i tada je zamenik šerifa koji se u njemu nalazio ispalio ceo šaržer u pravcu pasa koji su se razbežali.

Policija je nakon toga helikopterima pretražila mesto gde su psi viđeni, ali bez uspeha. Takođe su pregledane i okolne kuće, međutim ni to nije dalo rezultate.

Portparol susedne opštine Palmdejl Džon Mlinar kaže da u ta mesta ljudi često dovode kućne ljubimce koje više ne žele da imaju i ostavljaju ih u ruralnim delovima gradića.

Izvor: Tanjug/Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.