Euronews: EXIT i dalje među najboljim evropskim festivalima

Tekst u kome se EXIT našao na šestom mestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.

U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mesto. U odnosu na druge evropske festivale, EXITu se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.

Navodi se i da je EXIT proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike da uživaju u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza i mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tokom godina ali i, pre svega, kvalitetan muzički program i karnevalska atmosfera učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilaznu festivalsku destinaciju za posetioce iz celog sveta.

Originalni tekst možete da pročitate na sledećem linku: http://www.euronews.com/2013/05/01/europes-biggest-summer-festivals/

Kratki promo video možete pronaći na zvaničnom Youtube kanalu EXIT Festivala:

Pogledajte još