Izbor muškarca govori mnogo toga o vama?

Narcis
Priča samo o sebi, sve vreme, i ne vidi ništa loše u tome. Narcis je zainteresovan dok god je on u centru pažnje, a kada se pažnja preusmeri na nekog drugog, gubi interes.

Zašto vas privlači: Postoji mogućnost da ste i sami narcisoidni i da vas, jednostavno, privlači tip koji ima iste vrednosti. S vremenom ovo postaje veliki problem, jer ćete se u jednom trenutku posvađati ko je važniji, i niko neće hteti da prizna poraz.

Emotivno nedostupan
Na listi prioriteta mu baš i niste najvažniji. Često priča o prošlosti, o svojoj bivšoj, o činjenici da se boji vezivanja.

Zašto vas privlači: Ne osećate se dovoljno vrednom da bi zaslužili nečiju potpunu pažnju. Možda volite izazove i mislite da ćete uspeti da ukrotite muškarca kojeg niko drugi ne može. Koji god razlog bio, jedno je sasvim jasno: Nemate prave namere s njim, nego problem s egom.

Roba s greškom
Muškarac koga treba popraviti, jer nije dovoljno dobar, ili je povređen pa ga treba ponovo naučiti šta je ljubav.

Zašto vas privlači: Imate potrebu da dokazujete nekome da ne tražite savršenstvo, možda čak i opsesiju da popravljate stvari koje drugi odbacuju. Ovo je vrlo često povezano sa nečim iz prošlosti što vas muči, pa želite čistu savest.

Papučar
Sve što vi kažete je svetinja, ma koliko to apsurdno bilo. Slaže se sa svim vašim željama, a najveća želja mu je da vi budete zadovoljni, čak i kada preterujete.

Zašto vas privlači: Verovatno volite da kontrolišete sve oko sebe, a muškarac koji samo klima glavom na svaku vašu zapovest savršeno se uklapa u vaš plan. Ne želite muškarca, želite psa koji vas obožava čak i kad ste zli prema njemu.
Povezane teme: ljubav veza Partneri Privlačenje Pogrešne osobe

Izvor: 24sata

Pogledajte još