Ivan Ivanović u suzama: Đorđe Balašević rasplakao voditelja (VIDEO)

0

Voditelj jučerašnje emisije" Veče sa Ivanom Ivanovićem" bio je Đorđe Balašević. Gosti legendarnog pevača bili su njegova supruga Olivera Balašević i naravno, Ivan Ivanović.

Ivan ivanović je pre dva dana na Tviteru napisao da se posvađao sa produkcijom tv Prve, da odlazi na prinudni odmor i da više neće voditi svoju autorsku emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Voditelj nije bio domaćin jučerašnjeg šoa, zamenio ga je Balašević koji se odlično snašao u toj ulozi. Pevač je napravio mini koncert, a u pauzama je pričao pošalice.

Znam šta bi me sada Ivanović pitao, da li sam se razveo. Moj brak je u krizi duže nego što traju neki brakovi. Ja sam samo vozač i bodigard. Razveli smo se, ovo je samo za javnost – rekao je pevač aludirajući na svoju raniju izjavu.

Njegovu suprugu Oliveru Balašević ovakve reči su pomalo iznervirale. Nakon nje, u studiju se pojavio i Ivan Ivanović.
Moj gost za večeras je, naravno, Ivan Ivanović!

Voditelj je otkrio da je mu se sinoć ispunila dugogodišnja želja.

Ja sam uvek želeo da gostujem ovde, ali je malo bezveze da najavim samog sebe – rekao je Ivanović.

Tv lice Prve je rekao da mu je omiljena Balaševićeva pesma „Neki novi klinci“ koju je pevač na kraju i otpevao, šti je Ivanovića i panonskog morala dovelo do suza.

U emisiji smo mogli da vidimo i osamnaestogodišnjeg sina Olivere i Đorđa Balaševića, Aleksu, koji je sedeo u publici.

Voditelj je u više navrata javno pozivao Balaševića u svoju emisiju, a sinoć mu se ta želja i ostvarila. Rekli bismo, na nabolji mogući način.

Pogledajte: Balašević pesmom rasplakao Ivanovića:


Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.