Pokvareni autobus GSP stajao 12 sati na putu

0

Autobus na liniji 23 pokvario se jutros u sedam sati u Ulici kneza Višeslava na Košutnjaku, a sa ulica je odvezen tek oko 19 sati. Kraj autobusa u kvaru ceo dan su se smenjivala dvojica vozača i čuvala ga.

Čitaoci Blica, stanari obližnjih zgrada navode da su više puta pozivali dispečere GSP i druge gradske službe, pokušavajući da pomognu, ali da je vozilo i dalje stajalo na putu ispred Crkve Svetog Luke.

Zvao sam sve brojeve nadležnih službi. Niko do 16 sati, kako mi je rečeno, nije ni znao da autobus stoji na putu i tek posle nekog vremena uspeli smo da nađemo majstora – kaže Beograđanin P. N. (58), uz molbu da mu ne pominjemo puno ime.

Jedan od njegovih komšija dodaje da je “neverovatno da je toliko vremena potrebno da se autobus ili odveze sa ulica, pogotovu subotom kada je na snazi red vožnje za vikend”. Vozači nisu želeli da komentarišu ovakvu situaciju.

Saobraćaj je ovom ulicom tekao usporeno jer su automobili morali da obilaze autobus. Majstori su došli oko 19 sati, a nedugo zatim i vozilo šlep-službe GSP koje je odvuklo vozilo.

– Autobus je dugo čekao jer nismo imali slobodno vozilo. Imamo samo jednu šlep-službu u pogonu na Karaburmi, a prioritet su nam kvarovi u centru grada – objasnio je dežurni dispečer GSP.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.