Čović: Neću svađu sa Toletom Karadžićem!

"Mislim da su nepotrebni naslovi da Crvena zvezda ostavi Tomislava Karadžića na miru! Nismo započeli kampanju za njegovu smenu sa čela FSS niti smo njeni učesnici" rekao je Nebojša Čović .

"Hoćemo korektne odnose s Karadžićem. Nema razloga da se prepucavamo preko medija. S funkcijama se nismo rodili i o njima odlučuju samo rezultati, kako sportski tako i finansijski."

Ipak, izjava potpredsednika crveno-belih da se "krčka smena Tomislava Karadžića" izazvala je reakciju predsednika FSS, koji je poručio da će sam sazvati vanrednu sednicu ukoliko „pobunjenici“ ne budu imali dovoljno potpisa za to.

"Termin „krčkanje“ odnosio se na eventualnog kandidata Crvene zvezde za predsednika FSS, pošto su se proteklih nedelja pojavljivala razna imena. Generalno nisam za svađu. I jedni i drugi smo u istoj porodici. Karadžić je bio korektan prema Crvenoj zvezdi i to mu nikad neću zaboraviti. Ali, ako bude došlo do vanredne sednice Skupštine i predloga za smenu, imaćemo kandidata, kojeg krčkamo kao sarmicu" zaključio je Čović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još