TRANSFER BOMBA: Venger dovedi Runija u Arsenal

Vejn Runi je prošle nedelje rekao da želi da napusti Old Traford, a uprava Mančester junajteda saopštila je da nema nameru da proda 27-godišnjeg napadača.

List Dejli Star naveo je da trener Arsenala Arsen Venger želi da iskoristi Runijevu želju za odlaskom i ponudi za njega 25 miliona funti, nakon što mu je odobren veliki budžet za transfere za sledeću sezonu.

Arsenal je prošle godine morao da proda Robina van Persija Mančester junajtedu za 22,5 miliona funti. Holanđanin je odigrao odličnu sezonu, postigao je 25 golova i pomogao "crvenim đavolima" u osvajanju Premijer lige.

Runi u Mančester junajtedu prima nedelju platu od 200.000 funti i to bi moglo da bude problem za Arsenal. Prošle nedelje mediji su naveli da uprava Junajteda planira da smanji platu svom napadaču.

Ukoliko Runi ode sa Old Traforda, Mančester junajted bi pokušao da dovede napadača Real Madrida Karima Benzemu, navodi list.

Novi trener Mančester junajteda Dejvid Mojes zainteresovan je za franucuskog reprezentativca, za koga bi mogao da ponudi 30 miliona funti.

Beta

Pogledajte još