HOROSKOP: Koji vam parfemi odgovaraju?

Za Vage su kao stvorene sve verzije Šanelovog "Šansa", "Van" Dolčea i Gabane, "Barberi London", "El" i "Parizijen" kuće Iv Sen Loran, Kašarelova "Skarlet", a sigurno bi ih oduševio i Muglerov "Vumeniti", koji miriše na kozmetičku torbicu, ili "Stajlesens" Žil Sander za žene sa stilom.

Bikovi su veliki gurmani, pa će im se svideti i gurmanski parfemi kao što je "Naomi" Naomi Kembel, Bosov "Orindž vumen" i "Ejndžel" Muglera, koji podseća na božićne kolačiće. Veoma vole miris ruže i stalo im je do partnerstva, pa je za njih tu i senzualna "Lola" Marka Džejkobsa. Njen glavni sastojak je ruža geranija, najsnažniji mirisni afrodizijak, koji će im pomoći da pronađu svog princa na belom konju o kome toliko maštaju.

Žena Ovan je samostalna, direktna i snažna, pa joj najbolje odgovaraju divlji mirisi, kao što su Kenzov "Džangl" i "Džangl elefant", Lorenov "Ralf vajld", miris Sonje Rikel "Rikel vuman hot" i rakošni parfemi kao što je "Lejdi milion" Paka Rabana.

Škorpije vole mistične parfeme, a njihovu tajanstvenu erotiku najbolje će dočarati "Armani kod" i "Blek XS" Paka Rabana.

Dame Vodolije su individualci i vole neobične mirise kakvi su Diorovi parfemi, posebno "Dior edikt", "Eskale a Portofino" i "Hipnotik pojzn".

Žena Jarac je ambiciozna, postojana i samostalna, klasičnog ukusa, pa su za nju i takvi mirisi - voleće "Guči baj Guči", takođe Gučijeve" "Raš", "Raš 2" i "Gilti" kao i "Šanel 5".

Žene rođene u znaku Riba i Raka vole mistične i erotske parfeme, ali u nešto laganijoj i romantičnijoj verziji. Za njih su puderasti parfemi poput "Naomedžik" Naomi Kembel, "Euforija" Kelvina Klajna, sve verzije Bulgarijeve "Omnije" i Versaćeovih "Brajt kristala" i "Kristal noara". Vole i vodenaste cvetne mirise kao što su Armanijevi "Akva di đo" i "Akva di đoja", romantični "Kloe" i tajanstveni Bulgarijev "Jasmin noar".

Žene rođene u znaku Strelca ili Blizanaca vole da budu u pokretu, pa im odgovaraju letnji, citrusni i avanturistički mirisi kao što su "Lajt blu" Dolčea i Gabane, "Aj lav lav" Moskina i "Amor amor" Kašarela. Strelčevi vole daleke krajeve i putovanja, pa će im se svideti Diorov "Žador", koji će im dočarati mirise istočne Azije, ili istoimeni parfem Narcisa Rodrigesa, koji miriše na Egipat.

Lavice vole ekstravagantne parfeme s potpisima slavnih. One su glamurozne žene, koje će voleti Armanijev "Dajmonds", ali i one slatkaste mirise koji u sebi spajaju romantičnu i nežnu s dominantnom i snažnom ženskom stranom, kao što su Šanelov "Koko madmozel", Lankomov "Hipnouz" ili Eskadin "Magnetizam".

Device ne vole da budu u centru pažnje, zbog čega im odgovaraju jednostavni, praktični i nenametljivi mirisi kao što su "Pjur vajt linen" Este Loder ili "Idil" kuće Gerlan, kao i parfemi koji mirišu na čisto i koji naglašavaju prirodan miris kože, kao što je Klajnov "Iterniti" ili Armanijev "Dajmond".

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još