Šokantne seks istine: U Iranu postoji privremeni brak, Pariz je grad svingera...

Indonezija: Preljubom do sreće

Dok se seks sa osobom koja nije vaš bračni ili stalni partner u našim krajevima smatra ozbiljnom prevarom i najjačim razlogom za razvod ili raskid, u Indoneziji je to izgovor za sreću. Da, seks svakako donosi sreću, ali ne ako ste udati za jednog, a spavate sa drugim muškarcem. U ovoj zemlji sedam puta godišnje slavi se praznik „Pon“ koji podrazumeva hodočašće na svetu planu Java tokom koga učesnici moraju da provedu noć vodeći ljubav sa osobom koja nije njihov supružnik. Njihove želje ostvariće se samo ako tokom svih sedam proslava imaju seks sa istom osobom. Živela preljuba!

Francuska: Svingeri

Ako ste za eksperimentisanje, onda je Pariz grad za vas! „Grad svetlosti“ pretenduje da postane grad svingera ako je verovati statistici koja govori da 41 odsto Francuza voli, probalo je i upražnjava orgije. Čak 27 odsto učestvuje u njima zajedno sa svojim partnerom. Kažu da su Francuzi šarmantni i zgodni. Možda da ipak ovde napravimo izuzetak?

Iran: Privremeni brak

Muslimanska vera zabranjuje da imate seks pre braka, dok je u braku dozvoljena isključivo misionarska poza jer sve ostale, po njihovim verovanjima, degradiraju lepši pol. Ipak, žene će se složiti da nema ništa loše u pozi 69, a mnogi muslimani slažu se da nema ništa loše ni u seksu pre braka s obzirom na to da u Iranu, upravo zbog seksa, stupaju u privremeni brak. Taj brak dozvoljen je ugovorom u kojem je naznačeno koliko vremena ćete biti venčani. Dakle, do isteka ugovora parovi mogu da se ponašaju kao zečevi, bez ikakvog kršenja verskih običaja.

Nepal: Jedna žena, sedam muškaraca

Nadamo se da zbog ekonomske krize koja hara Evropom, nećemo morati da primenimo običaje Nepalaca. Zbog malo zemlje za obrađivanje porodice su, da ne bi delile posed među sinovima, došle na ideju da sinovi dele jednu ženu. Ona se udaje za svu braću sa kojom je dužna da upražnjava bračne obaveze. I vuci siti, i ovce na broju… Za razliku od navika Arapa, ova žena bar nije u haremu i ne mora da bude ljubomorna na svoje suparnice.

Nigerija: Zavedi, pa vladaj

Uh, pripadnici plemena Vudabiji iz Nigerije toliko su konfuzni da se ne zna ko koga tu zapravo… voli. Prvo ih roditelji primoraju da se venčaju sa svojim bratancima i sestricinama, a onda se jednom godišnje organizuje festival „Garewol“ tokom koga maskirani muškarci pokušavaju da zavedu tuđe žene. Seksualno, razume se. Ako to nekome pođe za rukom, potrebno je još samo da pobegnu sa zabave, što je znak da su u braku. Mi ih stvarno ne razumemo, ali, kada malo bolje razmislimo, istina je da su mnogi brakovi u Evropi počeli upravo zabavom. Kako god, Nigerijske žurke su zakon!

Drevni Egipat: Ejakulacija pravo u Nil

Drevni Egipat više ne postoji, ali o njihovim običajima i dalje se priča (mada se iskreno nadamo da se ne praktikuju). Ko se kupao u Nilu neka ovo pročita dva puta. Egipatski faraoni mislili su da je proticanje Nila i njegovo obilje blagosiljao bog Atuma koji je rekao: „Sve stvorih od samog svog bića, šaka mi postade suprugom i opštih sa svojom rukom.“ Verovalo se da nivo vode u Nilu, a samim tim i opstanak sveta, zavisi od toga koliko često Atum prosipa seme u rečno korito, zbog čega su faraoni organizovali grupnu i javnu masturbaciju muškaraca na obali Nila popularno nazvanu „Min festival“. Muškarci mogu da odahnu, masturbacija je ipak veština naučena od bogova.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još