Evrosong: Danska predstavnica iskopirala "Lane moje"? (VIDEO)

0

Danska predstavnica Emeli de Forest, koja će sutra uveče u prvom polufinalu izvesti pesmu „Only Teardrops“, važi za favorita ovogodišnje Evrovizije. Izgleda da je recept za uspeh, koji obuhvata etno ritam i zvuke frule, „pozajmila“ od iskusnog evrovizijskog izvođača, Željka Joksimovića.

Nije tajna da evrovizijska publika voli etno numere. Sa pesmama „Lane moje“ i „Nije ljubav stvar“ nekadašnji predstavnik Srbije, Željko Joksimović, postigao je veliki uspeh.

Možda znajući ovo, a možda i slučajno, Emeli de Forest iz Danske ove godine će igrati upravo na etno kartu. Njena numera „Only Teardrops“ počinje zvucima frule i postepeno se razvija, baš kao i „Lane moje“.

Kostim pevačice je sveden i napravljen od prirodnih materijala, a Emeli će od glave do pete biti obučena u belo, baš kao što je i Željko bio na svom prvom evrovizijskom nastupu.

Dok se ritam u numeri „Nije ljubav stvar“ na putu do refrena postepeno razvija uz pomoć daira, danska pesma prati isti šablon, samo uz korišćenje bubnjeva, piše Blic.

Procenite sami da li ima sličnosti:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.