Soraja postaje pevačica: Imoušn ulaže 100.000 evra

0

Soraja Vučelić postaje pevačica. Iza nje će stajati „Imoušn“. Produkcija koja je otkrila Vučelićevu pre dve godine želi od nje da napravi srpsku Severinu

Produkcija koja je otkrila starletu 2011. godine, kad je učestvovala u „Velikom bratu“ za anonimne ličnosti, uložiće u nju čak 100.000 evra. Oni su procenili da je ta suma sasvim dovoljna za početak Sorajinog estradnog bitisanja. Pronaći će joj najbolje saradnike, među kojima će biti i Marko Kon, i biraće joj pesme. Naime, od nje žele da naprave srpsku Severinu.

Soraja već sredinom nedelje ulazi u studio. Snimiće prvi singl, koji će biti objavljen do leta. Radiće i na drugim pesmama, a za celu kampanju i kompozicije produkcija „Imoušn“ izdvojiće pozamašnu svotu – kaže naš izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će snimati popularnu muziku, neće to biti pop, ali ni tipičan narodnjak.

– Postoji mogućnost da Soraja uradi duet sa afirmisanim pevačem i da tako pokuša proboj na muzičko tržište. U igri je nekoliko imena, jer starleta ima mnogo dobrih prijatelja na estradi, a s nekima je sarađivala kao manekenka u njihovim spotovima.

Soraja potvrđuje da je dobila ponudu za snimanje pesme.

Istina je da sam dobila ponudu. Ne bih volela da pričam o tome dok ne potpišem ugovor – poručila je.

————————————–
Ne prestaje s modelingom

Starleta je po izlasku iz „Velikog brata“ uradila novi set provokativnih fotografija za brend obuće „novičento“. Ona je njihovo dugogodišnje zaštitno lice, a ne sumnjamo da će devojke odlepiti na cipele koje Soraja reklamira. Protiv novih fotografija, sigurni smo, nema ništa ni jači pol.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.