Duet sa Majom Nikolić i rani radovi Dragutna Topića (VIDEO)

0

Kako je Dragutin Topić pristao da uradi duet ni manje ni više nego sa Majom Nikolić za mnoge je i dalje enigma. Jer, mnogi još uvek veruju u Topićevu prezentaciju u kući Velikog brata kada se proslavljeni sportista potrudio da ubedi TV auditorijum da mu je kao verniku i skromnom čoveku sve u vezi sa estradom strano.

Maju je posebno kritikovao, onako iz najbolje namere, insistirajući na tome da ona za svoje dobro mora ozbiljno da se promeni. Sad, ili se Maja promenilia ili je Top zaboravio šta je pričao. A moguće je i da mu popularnost veoma prija kao i mogućnost da zaradi, ne onoliko koliko bi dobio kao pobednik Velikog brata ali…

Saradnici Topićeve cimerke iz kuće Velikog brata spremaju duetsku pesmu za njih. Ona, kao i uvek do sada, obećava pravi bum, a pesma će, kako saznajemo, verovatno nositi naziv „Karamela“.

Ovo nije Topićev prvi izlet u estradu, Devedesetih, kada je u svakom smislu bio mnogo popularniji, rado je učestvovao u ovakvim eksperimentima. Pesma „Žene“ grupe Tap 011 iz 1994.godine je jedan od primera.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.