VEČERAS PREMIJERNO: Neka druga Sindi (VIDEO)

Ivana Stamenković Sindi se i sama šali na račun toga što ne može da stigne na sva zakazana snimanja. Televizijske emisije, editorijali, intervjui. Pre nego što smo počeli da radimo ispričala je fazon koji je smislio njen prijatelj – Kupim čips, sednem, izvalim se, upalim TV kad tamo Sindi, uključim radio Sindi, otvorim novine opet Sindi. Na kraju se ne usuđujem da otvorim čips.

Stihovi refrena njenog povratničkog singla su se očigedno obistinili. Svuda se čuje njeno ime. Sve su šanse da ovo, novo poglavlje u karijeri bivše članice grupe Models bude još uspešnije.

U inspirativnom i otmenom ambijentu vile Jelena uradili smo editorijal sa idejom da popularnu bivšu stanarku kuće Velikog brata predstavimo na drugačiji način spajajući njenu seksepilnost sa glamurom i luksuzom. I dobili smo ono za čim smo tragali – lepotu i raskoš. Zvezda devedesetih, koja je odlučila da se vrati na scenu, deluje savršeno uverljivo u scenografiji koja podseća na glamurozne američke sapunice snimane u vreme kada je bila klinka.


Mesto snimanja: Vila Jelena, Generala Štruma 1a

Styling: Concept store P1, Kralja Petra 75

Foto: Saša Džambić

Total concept: Milan Nikolić

Pogledajte još