Rodžer Voters: Želim da upoznam ratne vojne invalide Srbije

Poziv Rodžera Votersa za slanjem fotografija i ličnih detalja o voljenim osobama koje ste izgubili u ratnim sukobima, upućen je i publici u Srbiji.

I sam Voters, izgubio je oca u Drugom svetskom ratu, tako da je na turneji “The Wall” posebna pažnja usmerena na ratne veterane kao i na ukazivanju počasti svima koji su dali svoj život u ratnim sukobima.

Poziv Rodžera Votersa za slanjem fotografija i ličnih detalja o voljenim osobama koje ste izgubili u ratnim sukobima, upućen je i publici u Srbiji.
Fallen Loved Ones” je moja molba vama da mi pošaljete fotografiju i lične podatke o vašim voljenim osobama koje ste izgubili u ratu” – poručio je Rodžer Voters. “Fotografije i detalji o vašim voljenim osobama naći će se pored fotografije mog oca Erika, na koncertu “The Wall” kao čin uspomene. “Fallen Loved One” ne mora da bude vojnik. Pogibija civila je jednaka, ako ne čak i mučnija. Upućujem vam ovu molbu u skladu sa mojim verovanjem da je mnoštvo tragičnih stradanja ljudskih života, mogla biti izbegnuto. Saosećam se sa porodicama svih žrtava i osećam bes prema “Silama moći” koje su odgovorne za ovo. Molim vas, pridružite mi se u odavanju počasti našim mrtvima i protestu protiv stradanja” – dodao je Voters.

Celu izjavu možete čuti i pročitati na zvaničnom sajtu www.rogerwaters.com u delu “Honor Fallen Loved One” u okviru koga možete poslati podatke o osobama kojima biste želeli da se na koncertu u Beogradu, oda počast.

“The Wall” je vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. Ovo audio-vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom. “The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Originalna produkcija “The Wall” iz 1980. godine izvedena je u celosti samo 29 puta tokom Pink Flojd turneje u cilju promovisanja albuma, i jednom u Berlinu na proslavi pada Berlinskog zida.

Ulaznice za ovaj jedinstveni muzičko-scenski spektakl koji će se održati 1. septembra na Ušću, u prodaji su po cenama od: 4500, 5500 i 7500 dinara.

J. R.

Pogledajte još