Bred Pit: Anđelinin potez je herojski, ovo je srećan dan!

0

LOS ANĐELES – Nakon što je jutros holivudska glumica Anđelina Džoli obelodanila da je uradila dvostruku mastektomiju iz straha da bi zbog porodične genetske mutacije mogla da, kao i njena majka oboli od raka dojke, njen partner Bred Pit javno je pozdravio njenu hrabrost.

„Bio sam neposredni svedok te odluke i smatram da je Anđelinin izbor, kao i izbor mnogih drugih žena, apsolutno herojski. Zahvaljujem se lekarskom timu na nezi i pažnji. Sve što želim je da Anđelina ima dug život u zdravlju, sa mnom i našom decom. Ovo je srećan dan za našu porodicu“, kazao slavni glumac.

Nekoliko poznatih ličnosti, poput pevačice Šeril Krou i TV voditeljke Đulijane Rančić, koje su i same u prošlosti vodile bitku sa rakom dojki, takođe su izrazile svoje divljenje Anđelini Džoli.

Anđelina je u pismu objavljenom u „Njujork tajmsu“ objasnila da se na operaciju odlučila nakon što su lekari procenili da postoji 87 odsto šansi da oboli od raka dojke i 50 odsto od raka jajnika.

Među poznatim ličnostima koje su se izborile sa ovom opakom bolešću su i australijska pevačica Kajli Minog, kojoj je rak dojke otkriven 2005, njena zemljakinja i koleginica Olivija Njutn-Džon, pop pevačica Anastasija i glumica Džeklin Smit, zvezda TV serije „Čarlijevi anđeli“.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.