ZAVERA ILI NE: Marija Šerifović obećala da će objasniti zašto Srbija nije ušla u finale Eurosonga

0

U Malme je otputovala kao vocal coach i podrška grupi "Moje tri" ali i kao pobednica ugledne evropske muzičke smotre 2007.godine. Jutros je obećala da će objasniti zašto smo doživeli neuspeh na polufinalnoj večeri. Dakle, razlog postoji.

Mnogima se nije dopalo što se Marija Šerifović našla u ekipi srpske delegacije na Eurosongu budući da je bila veoma oštar, često i nekorektan kritičar „Prvog glasa Srbije“ – televizijskog muzičkog takmičenja na kojem su otkrivene Sara, Nevena i Mirna.

Marija je zdušno navijala za Nevenu ali ni kritike na Sarin račun nije štedela. Takođe, uspela je i da pokvari odnose sa koleginicom Aleksandrom Radović, članicom žirija „Prvog glasa Srbije“.

Ipak, Marija je „kao podrška“ otputovala u Malme budući da je Saša Milošević Mare komponovao „Molitvu“ pesmu sa kojom je pobedila na Eurosongu 2007.godine. Da li zaista postoji neki poseban razlog za sinoćnji fijasko ili je to samo stara navika impulsivne pevačice da u svemu vidi zaveru, baš kao i povodom „Prvog glasa Srbije“ i „Beosonga“, saznaćemo.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.