PREOKRET: Bebi Dol brani narodnjake!

Lekcija iz domaćeg vaspitanja.

Farmer Filip Mitrović koji je čekajući dve godine da se sa njegovom karijerom zaista nešto i dogodi posle prve sezone "Prvog glasa Srbije" promenio "boje". Ne samo što je prešao u Grand produkciju već je snimio i duet sa Biljanom Sečivanović i potpuno prešao na narodnjake.

Ulazak u rijaliti "Farma" takođe je potez mladog pevača da učvrsti pozicije na estradi i ne ostane samo jedan od brojnih takmičara u talent šou programima koji se nikada i nigde više nisu pojavili. Sinoć je poredio frizuru Vere Matović sa frizurom svoje majke sprdajući se sa likom i delom stare folkerke. Čak ju je i nazvao "totalnim promašajem".

Tada se uključila Bebi Dol opominjući ga da ne sme na taj način da govori o osobama koje su starije od njega i koje imaju velike karijere iza sebe. Kada joj je nadobudni pevač odbrusio da "priča nepovezano i da se ubacuje", Bebi mu je održala kratko predavanje: "Posle Vere Matović moraš da štimuješ ako pričaš bilo šta. Kad budeš imao sto koncerata, možeš nešto da pričaš. Napravio si opasan kiks. Nisi ti frizer da komentarišeš njenu frizuru."

M.N

Pogledajte još