Horoskop i ljubav: Otkrijte da li ste stvoreni jedno za drugo

Zemlja: Bik, Devica, Jarac
Vazduh: Blizanci, Vaga, Vodolija
Vatra: Ovan, Lav, Strelac
Voda: Rak, Škorpija, Ribe

Vatra i Vatra

Ovo je prilično vatrena kombinacija, što se može odmah i pretpostaviti, zbog koje su odnosi unutar nje vrlo intenzivni. U jednom momentu između partnera postoji strast, u drugom se svađaju i sukobljavaju stavove. No, nema ničeg lošeg u tome. Znakovi koji pripadaju ovim elementima ne mrze jedni druge jer govore istinu. Nijedan partner u ovoj kombinaciji neće se dosađivati. Generalno, jedan drugog podstiču i daju energiju što je na kraju dobro.

Vatra i Zemlja

Ovo je vrlo stabilna kombinacija dok god postoje interesi koji će ih zadržati zajedno. Zemlja kanališe dinamičnu prirodu Vatre, ali vatreni znak bi mogao izmoriti zemljani. S druge, pozitivne strane, ovo bi mogla biti vrlo kreativna kombinacija. Vatra neće prihvatiti predvidljivu rutinu svakodnevnice, a Zemlji neće biti drage preterane promjene. Frustracije u tom smislu mogu biti uzrok napetosti, prenosi T portal.

Vatra i Vazduh

Ovo dvoje jednostavno ne znaju kad treba stati. Vazduh neprestano potpiruje Vatru zbog čega oboje izgaraju u preteranom uzbuđenju i izmorenosti. Ova kombinacija nije ni u kom slučaju racionalna i prizemljena. Oba partnera mogu završiti rastrzani i mučiti se raznim problemima koji su uglavnom uzrokovani time što ni jedan ni drugi nisu sposobni smiriti se i srediti na jednom mestu.

Vatra i Voda

Ovo je jedan neobičan spoj. Ako su svi ostali faktori posloženi, onda će se složiti da se ne slažu. No, u ovoj je kombinaciji doista teško pomiriti razlike. Vatreni će znak doživljavati da ga vodeni previše emotivno iscrpljuje, a partner koji pripada vodenom znaku bi se mogao ponašati tako da smiruje duh i sputava slobodu vatrenog znaka.

Zemlja i Vazduh

Ovo dvoje partnera spajaju praktičnost s intelektualnim sposobnostima. Veza može funkcionisati ako su oboje spremni da rade kao tim. U slučaju da je veza produktivna, može biti vrlo zdrava i otvorena, ali ako zvazdušni, odnosno intelektualni partner počne kritikovati drugog, to će pokositi zemljanog partnera. Vazduh pak može frustrirati zemljina usporenost i smirenost.

Zemlja i Zemlja

Ovo dvoje ljudi mogu pronaći veliku utehu jedno u drugome. Jako se dobro razumeju i vrlo dobro znaju šta onog drugog pokreće ili spušta. Zajedno će uživati u mirnom životu i prolaziti kroz probleme i krize stabilno i polako. Ovo može biti vrlo umirujuća i dobra kombinacija u kojoj će partneri pronaći unutrašnji mir. Problemi se mogu pojaviti tek ako je jedan ili oba partnera pesimističan - tako će se međusobno povlačiti prema dnu.

Zemlja i Voda

Ovo je sjajan spoj energija koje odlično mogu funkcionisati i graditi zdrav i uravnotežen odnos. Voda umiruje i nadopunjuje Zemlju, a Zemlja kanališe Vodu. Ovo može biti vrlo kreativna kombinacija koja čini sjajan tim. Kompatibilnost između ovo dvoje partnera sugeriše da dobro deluju jedno na drugo.

Voda i Voda

Ova kombinacija nije ni jako dobra ni jako loša. Budući da Voda predstavlja emocije, pripadnici ovog elementa mogu ili jedan drugog podizati i podsticati i razvijati vezu, ili zbog prevelike negativnosti mogu krajnje loše uticati jedno na drugo. Najvažnija u svemu je perspektiva. Ovaj spoj energija može podstaći divnu hemiju ili njen izostanak.

Voda i Vazduh

I dok Voda voli biti prepuštena sebi i nežno lelujati u skladu sa svojim tempom i životnim ritmom, Vazduh će hteti brže kretanje i malo će uzdrmati stvari. Veza između ova dva elementa može završiti u vrlo negativnim osećajima. Ono što se u početku činilo kao uzbudljivo može završiti intenzivnim emocionalnim kontraefektom i to se može ponavljati u nedogled.

Vazduh i Vazduh

Ova dva elementa mogu pričati bez prestanka satima i ništa ne zaključiti. Jedno drugom mogu šaputati potpuno isprazne fraze koje ne dotiču emocije drugog. Spoj njihovih energija ne mora biti dobar jer se mogu međusobno iscrpiti neprestanim razgovorom, tračevima i sarkastičnim komentarima. Vrlo je malo konstanti u ovoj vezi i nijedan od partnera neće napredovati, bilo emotivno, bilo intelektualno, koliko bi mogao sam.

(Izvor: T portal)

Pogledajte još