Ronaldinjo: Želim da igram za reprezentaciju Brazila

"Želeo sam da budem na spisku igrača, koje će u reprezentaciju pozvati selektor Luiz Filipe Skolari za Kup konfederacija, ali to se nije desilo, nije se desilo to čemu sam se nadao. Ne očajavam zbog toga, šta više, to što nisam pozvan me još više motiviše da igram bolje i da se nadam da ću u budućnosti zaigrati za nacionalni tim. Ima još vremena do Mundijala", rekao je Ronaldinjo.

Ovaj 33-godišnji fudbaler sredine terena nedavno je rekao da je njegova želja da zaigra na Mundijalu naredne godine u Brazilu i osvoji titulu prvaka sveta pred domaćom publikom, nakon čega bi se penzionisao.

Skolarijeva odluka da ne stavi Ronalidnja na spisak igrača na koje računa za Kup konfederacija ove godine, za fudbalera Atletiko Mineira predstavlja veliko iznenađenje.

"Mislim da to što me Skolari nije pozvao u reprezentaciju predstavlja veliko iznenađenje za mnoge ljude, kao i za mene. U dobroj sam formi, i mojoj ekipi ide dobro u prvenstvu", kazao je Ronaldinjo.

Brazilac je sa nacionalnim timom 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta, dok je 2005. u Nemačkoj bio najbolji sa reprezentacijom na Kupu konfederacija.

Beta

Pogledajte još