ZVEZDA UJEDINILA GROBARE: Južna tribina i Zabranjeni zajedno navijaju

Navijačke grupe "Grobari jug" i "Zabranjeni" izdali su saopštenja na svojim zvaničnim internet prezentacijama u kojima pozivaju da se sve nesuglasice i razmirice tog dana zaborave.

"Apelujemo na sve navijače Partizana, pripadnike navijačkih grupa kao i sve ljubitelje sporta koji vole crno bele boje da u subotu 18.05.2013. godine dođu na stadion i daju svoj doprinos pobedi Partizana u gradskom derbiju. Na taj način svako će imati priliku da ugradi sebe u istorijski trenutak našeg kluba a to je rekordna, šesta uzastopna titula. Svako kome je crno bela boja u srcu mora tog dana iskoristiti svu svoju energiju i potencijal kako bismo zajedno dali igračima još veći podstrek i kao bezbroj puta do sada bili snažan vetar u leđa.

Apelujemo na sve navijačke grupe Partizana, i sa Juga i sa istoka, da svoje razmirice i nezadovoljstva stave u drugi plan i posvete se samo jednom cilju a to je pobeda i osvajanje titule šampiona Srbije. Što više energije sačuvamo za podršku našem klubu, manje ćemo je trošiti između sebe. Subota je dan kada svi zajedno možemo napraviti prvi veliki korak ka smirivanju tenzija i posle dužeg vremena učiniti nešto za naš klub zajedno. Bezrezervna podrška igračima i pesma tokom cele utakmice će im sigurno značiti a poruka koju im šaljemo može biti presudna. Ostavite svoje lična ubeđenja i stavove van stadiona makar na jedan dan i budite deo nečeg velikog. Partizan je oduvek bio iznad svakog pojednica i sada je prava prilika da mu se svi zajedno odužimo na najbolji način. Prilika da svi zajedno učestvujemo u nastavku dominacije nije mala stvar i iskreno verujemo da time možemo najaviti bolje dane i što se tiče kluba i nas navijača", stoji u saopštenju navijačke grupe "Grobari jug".

Sličnog sadržaja je i saopštenje "Zabranjenih".

"Subota (18.05.2013), dan koji za nas Grobare i naš Partizan mora da bude istorijski !
Ako je Partizanu ikada trebala naša pomoć, to je u subotu! Šesta titula zaredom je nadomak ruke. Titula koja će nas izjednačiti po broju osvojenih titula sa ciganima. Odavno jedan derbi nije bio toliko značajan kao ovaj dolazeći.

Zato braćo, pozivamo vas da tog dana sve bude podređeno pobedi našeg kluba. Sve razmerice i nesuglasice sa Jugom tog dana se moraju zaboraviti. Svi moramo svu svoju energiju da usmerimo samo u jednom smeru: ka POBEDI!!!!

Pevaj, urlaj,skači,zviždi, navijaj!!! Podrška igračima mora da bude konstantna. Partizan mora da bude iznad svakog pojedinca, ispred svačijeg ličnog stava i ubeđenja. Učestvujte braćo u stvaranju istorije. Mi braćo volimo Partizan! Volite li ga i vi?"

Partizan i Crvena zvezda igraju u subotu od 19.30 na stadionu u Humskoj ulici.

Izvor: Kurir

Pogledajte još