APLAUZI PLJUŠTE: Mišel Obama sve bolje izgleda (FOTO)

0

Možda Mišel Obama nikada neće postati nova Džeki O., ali ona i nema tu nameru. Ipak, dobija sve pozitivnije kritike od modnih eksperata sa različitih strana sveta.

Teško da će iko ikada uspeti da uzme titulu Džeki Kenedi, kao najbolje obučenoj prvoj dami sveta i modnoj ikoni svih vremena. Međutim, kako vreme prolazi moramo odati priznanje Mišel Obami na hrabrosti jer je svojom gracioznošću, osmehom i glamurom uspela da pokori veliki deo svetske javnosti.

Mišel Obama se, korak po korak, izdvojila iz jednolične jednolične mase supruga svetskih lidera. Proglašena je 2009.godine jednom od najlepših žena na svetu, a iste godine dobila je i priznanje za promoterku američke mode.

Ona se ne boji da izrazi sopstvenu individualnostkombinovanjemluksuznihkomada slavnih dizajnera sa brendovima nižeg ranga. Većinu njenih odevnih izbora čine haljine – ili sasvim dugačke ili srednje dužine. Podjednako dobro izgleda i u pantalonima, džemperima, modnim dodacima kao što su kaiševi i broševi. Supruga Baraka Obame zna da napravi razliku među događajima na kojima se pojavljuje i da se obuče u skladu sa povodom.


Mišel Obamašalje svima jasnu poruku da je osnovni zadatak mode da inspiriše, zabavi i izrazi ličnost. Ako je ima.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.