U subotu počinje Noć muzeja i u Beogradu

0

Deseta Noć muzeja u Beogradu počinje u subotu u 18 sati i u njoj će biti održano 115 dogadjaja na 60 lokacija, saopštili su danas organizatori.

Uz podršku Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), koje ove godine prvi put učestvuje u Noći muzeja, na svakih pola sata u intervalu od 18 do 2 časa iza ponoći, autobusi će prevoziti posetioce Noći muzeja na relaciji Slavija – Senjak, navodi se u saopštenju.

Autobusi će kretati sa Slavije i voziti posetioce Noći muzeja do Narodne biblioteke, Muzeja Crvene zvezde, Konaka Kneza Miloša, Muzeja 25. maj, Arhiva Jugoslavije, Muzeja Afričke umetnosti pa sve do Kuće kralja Petra.

Kako bi se izbegli redovi, organizatori manifestacije preporučuju da se ulaznice kupuju u pretprodaji, koja traje još danas, i to po ceni od 400 RSD dok će karte na dan dešavanja koštati 450 RSD.

Info pult Noći muzeja, stacioniran preko puta Beoizloga u Knez Mihailovoj ulici, radiće danas od 11 do 20 sati a na dan manifestacije od podneva do ponoći. Na ovom mestu svi zainteresovani mogu besplatno uzeti bilten Noći muzeja.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.