Jednojajčane četvorke koje su nasmejale svet (VIDEO)

0

Jednojajčane četvorke su same po sebi vest, a još kada su junakinje preslatkog klipa na kome se smeju, to je već planetarni hit. Kada tome dodamo i statistiku koja kaže da je šansa za ovakvu trudnoću 1:15 miliona. Impresivno, a takve su i ove preslatke devojčice koje su pre nekoliko godina bile junakinje veoma gledanog klipa na Jutjubu. One su Grejs, Emili, Meri Kler i Ana.

Ove dame danas imaju trinaest godina, ali se i dalje veoma simpatično smeju. Rođene su 16. februara 2000. godine, a njihova popularnost je počela ovim klipom

Za ovaj video “Laughing Quads” osvojile su 250,000 američkih dolara konkurenciji najsmešnijih klipova.

I danas su one popularna četvorka. Nastupale su u reklamama, gostovale kod Džeja Lenoa, Opre Vinfri, a i Diskaveri je radio dokumentarac o njima za jedan od svojih kanala.

Danas su one tinejdžerke, ali podjednako divne. Istina, njihovi roditelji kažu da nije uvek lako, ali se ne žale i smatraju da nije slučajnost da baš oni budu roditelji jednojajčanih četvorki i da uspevaju da nekako izađu na kraj sa svim obavezama koje imaju u toku dana.

Iako naizgled identične, one se ipak razlikuju. Imaju svaka svoje prijatelje, različite omiljene predmete u školi, različite drugare…

Ostavite komentar

Your email address will not be published.