Maja Nikolić peva na Gej paradi?

"Želeli smo da izađemo u javni prostor koji zauzima centralno mesto u gradu i da razgovaramo sa ljudima. Pripremili smo i jedan test za heteroseksualce kojima postavljamo ona pitanja koja se najčešće nama postavljaju - kada si postao gej, šta ti se dogodilo u životu... Delićemo balone i kolačiće sreće u cilju stvaranja toplih i srdačnih međuljudskih odnosa" - objašnjava Boban Stojanović današnju akciju koju je obezbeđivalo ne više od 15 policajaca.

U jednom trenutku Boban je pokušao da počasti tri policajca kolačićima upakovanim u sjajnu foliju ali nažalost sva trojica su odbila da se posluže.

(old_image)

Ovoga puta aktivista nije pozvao nikoga od bivših cimera iz popularnog rijaliti programa ali tvrdi da su mu, za sve buduće događaje i javna pojavljivanja, Soraja i Ava obećale punu podršku. Možda će se pojaviti i pobednik Žarko Stojanović. Neke akcije sa bivšim ukućanima su već zakazane.

Na pitanje da li je Maja Nikolić sa kojom se u kući par puta oštro sukobio pojaviti na nekom od tih događaja, Boban kaže: "Maja je divna osoba, suštinski željna ljubavi i pažnje, tako da se nadam da će baš ona, kao odličan vokal, pevati na predstojećoj Gej paradi. Ako iko voli da peva, onda je to Maja!"

M.N

Pogledajte još