Italija: Maskirane u časne sestre i Obamu skidale se Berluskoniju

0

RIM – Marokanka Karima el-Mahrug poznatija kao Rubi iznela je u svom prvom javnom svedočenju na suđenju nekadašnjim saradnicima Silvija Berluskonija, detalje o zabavama koje je organizovao bivši italijanski premijer. Ona je rekla kako su se devojke na "bunga, bunga" žurkama oblačile kao časne sestre i izvodile provokativan striptiz za Berluskonija, a neke su bile obučene i kao predsednik SAD Barak Obama i jedan poznati milanski tužilac koga Berluskoni optužuje da ga proganja, prenosi AP.

Za podsticanje na prostituciju optuženi su direktor u Berluskonijevom medijskom carstvu Emilio Fede, bivša zubna tehničarka, striptizeta i lokalna političarka Nikol Mineti, kao i agent za talente Dario „Lele“ Mora.

Ona je navela da su Berluskonijeve zabave bile pune mladih devojaka od kojih su neke ranije govorile da su dobijale novac od njega.U kontakt sa njegovim najbližim saradnicima, El-Mahrug je došla kada je kao 16-godišnjakinja učestvovala na takmičenju lepote koju je organizovao Fede na Siciliji.

Nakon toga je došla u Milano u potrazi za poslom, a zatim je slučajno naletela na Fedea i podsetila ga je da joj je obećao pomoć. Ubrzo potom, pozvana je na zabavu u Berluskonijevu vilu.Te večeri 2010. godine upoznala je premijera i posvedočila da joj je dao kovertu sa 2.000-3.000 evra rekavši joj da je to „mala pomoć“. Zatražio joj broj telefona. Suđenje je odvojeno od onog u kojem je Berluskoni optužen da je plaćao za seksualne usluge maloletnicama i uskoro se očekuje donošenje presude.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.