SNS: Vladavina DS opljačkala zemlju i narod

"Kako DS i Dragan Đilas imaju hrabrosti da se oglašavaju po pitanju teške ekonomske situacije, kada je svakom građaninu Srbije potpuno jasno da se i danas teško živi upravo zbog toga što su demokrate opljačkale i teško iscrpele zemlju i narod", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Oni smatraju da je "decenijska, bahata i neodgovorna vladavina demokrata opustošila državna preduzeća, ugasila privatni sektor, dovela do bujanja nezaposlenosti i opšteg beznađa".

"Oni koji su očerupali državnu kasu danas su našli da prozivaju ljude koji su zavrnuli rukave i svojski prionuli da popravljaju i spasavaju ono što se popraviti i spasiti može", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Oni takođe pitaju demokrate zašto danas, posle privođenja nekadašnjih čelnih ljudi „Galenike“, bliskih vrhu Socijalističke partije Srbije, DS i Đilas ne govore ništa o tzv. političkom progonu", pa zaključuju da je to zato jer DS nema za to argumenata.

"Istina je da političkog progona u Srbiji nema, i da se vlast prema svakom odnosi prema zaslugama, odnosno da će pred zakonom odgovarati svako ko se bavio kriminalnim radnjama, bez obzira kojoj političkoj opciji pripada", napominju naprednjaci.

SNS dodaje da tek danas, posle mnogo godina „demokratskog“ mraka, državni organi slobodno i bez političkih pritisaka, mogu da rade i svoj posao, a afere i kriminalne radnje, koje izlaze na svetlost dana, pokazuju samo deliće "strahovite otimačine koja je, kao hobotnica, gušila Srbiju prethodnih godina".

SNS izražava punu podršku državnim organima u svesrdnim nastojanjima da Srbija krene napred, da se kazne štetočine i da se naša zemlja konačno svrsta tamo gde joj je i mesto - u red modernih, evropskih, uređenih država, navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još