BURNA NOĆ U BEOGRADU: Pucali devojci (21) u glavu

0

Jedna devojka je teško povređena kada je na nju pucano u Ustaničkoj ulici u Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

Devojci (21) pucano je u glavu oko jedan sat posle ponoći i ona je sa povredama opasnim po život prevezena na odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

„Lekari su konstatovali ulaznu ranu ispod desnog oka, a izlaznu ranu temeno levo. U pitanju je teška trauma“, rekla je Macura.

Prema njenim rečima u noći između subote i nedelje u Beogradu su se dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su teške povrede doživela dvojica motociklista. Jedan mladić (21) prilikom pada sa motora u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu – polomio je obe butne kosti, dok je motociklista (55) u nesreći ispred Arhitektonskog fakulteta povredio
karlicu, levu potkolenicu i levi lakat.

Protekle noći povredjeno je 17 navijača u tučama zbog održane fudbalske utakmice Partizana i Crvene Zvezde.

„Na samoj utakmici povređeno je 13 osoba, dok su četiri povređene ispred stadiona“, rekla je Macura i dodala da su navijači uglavnom imali povrede glave, rasekotine i opekotine od baklji.

Lekari Hitne pomoći imali su ukuono 120 intervencija, od čega 40 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali srčani pacijenti.

Izvor: Alo, Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.