Pucnjava u "Poker klubu": Devojku ranio u glavu, pa joj pritrčao u pomoć

Aleksandar Đ. (26) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje, u „Poker klubu“ u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, hicem iz pištolja ranio u glavu Milicu V. (21). Devojka je s teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život.

Metak kroz glavu

- Nekoliko mladića i devojaka bilo je u „Poker klubu“. Zasad nije poznato kako je i pod kojim okolnostima Aleksandar Đ. potegao pištolj. Devojci je metak prošao kroz glavu. Krvi je bilo na sve strane. Nekoliko mladića, među kojima je, navodno, bio i Aleksandar, odmah su joj pritrčali u pomoć - kaže izvor Kurira iz istrage.

Mladići su izneli ranjenu Milicu V. ispred zgrade.
- Zidovi i trotoar bili su krvavi. Uspaničeni mladići mahali su vozačima automobila, tražeći pomoć. Zaustavili su jedno službeno vozilo MUP Srbije. Službenik, čim je video krvavu devojku, pozvao je policiju i Hitnu pomoć - kaže naš sagovornik.

Igrao se oružjem?

Policija je u „Poker klubu“ pronašla pištolj iz kojeg je Aleksandar Đ. pucao.
- Aleksandar Đ. najpre je izjavio da je oružje bacio u kamion „Gradske čistoće“. Pretreseni su kamioni, ali pištolj nije nađen. Međutim, ubrzo smo oružje pronašli u kockarnici. Inače, pištolj je bio u ilegalnom vlasništvu - kaže izvor "Kurira".

Aleksandar Đ. je na saslušanju u policiji izjavio da je devojku ranio iz nehata.
- Rekao je da je držao pištolj u ruci i da je slučajno ispalio hitac. Moguće je da se igrao oružjem i da je metak na taj način završio u glavi Milice V. Njih dvoje su ranije, navodno, bili u emotivnoj vezi - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, na ulaz u zgradu u kojoj se nalazi kockarnica postavljene su kamere za video-nadzor i interfon.

PROČITAJ I: Mladić (26) pucao u glavu bivšoj devojci

Izvor: Kurir

Pogledajte još