URS pita Đilasa: Gde su investicije u Beogradu?

0

Dok Dragan Đilas i Demokratska stranka (DS) optužuju druge za svoj nerad i daju marketinške izjave, nijedan novi projekat u Beogradu nije pokrenut od prošlogodišnjih izbora, saopštili su Ujedinjeni regioni Srbije (URS), reagujući na izjave predsednika DS.

Svi projekti od kapitalnog značaja za Beograd, počev od mostova pa nadalje, pokrenuti su u vreme mandata pokojnog Nenada Bogdanovića. Stalno slušamo prazna objašnjenja kako su drugi krivi za sve i kako su svi drugi odgovorni, dok Đilas i Demokratska stranka preko medija stvaraju paralelnu realnost. Iz ovakvih izjava i histeričnih napada očigledan je strah od gubitka vlasti, poručeno je iz URS-a.

Zašto ne raspišu izbore ako su sigurni u svoje rezultate i snagu? A ako su Ujedinjeni regioni Srbije zaista toliko mali i minorni, zašto se Đilas i Demokratska stranka bave nama svakog dana? Odgovor je jednostavan: u strahu su velike oči. Svakodnevni prelasci iz DS u URS jasno pokazuju da ljudi prepoznaju ko radi, a ko se bavi marketingom i lažima. Mi nemamo razloga ni da optužujemo druge, ni da se pravdamo, jer o nama govore naši rezultati. Uradili smo za ovo kratko vreme više nego Vlada DS-a za četiri godine.

Spasili smo državu bankrota, vraćamo dugove koje su drugi napravili, doveli smo Fijat, Boš, Juru… A most Zemun-Borča, kojim se Dragan Đilas marketinški kiti, sa Kinezima je dogovorio niko drugi do Verica Kalanović i Mlađan Dinkić, uz političku podršku Borisa Tadića. Situacija u zemlji nije laka. Ima mnogo nezaposlenih, živi se teško. Mi to znamo, jer smo u regionima, sa narodom, a ne u kabinetima. Mi rešavamo probleme, pa i one probleme koje su drugi napravili.

To nam je prioritet i zadatak. Ne pokušavamo pritom da lažiramo podatke, kao što je Dragan Đilas u svojoj izjavi, valjda po starom maniru DS, učinio kada su u pitanju broj nezaposlenih i zaduživanje. Mi ćemo dati sve od sebe da zaustavimo rast nezaposlenih i obezbedimo jednake šanse za sve ljude i sve regione. To ćemo i ostvariti, saopštila je Služba za odnose sa javnošću URS.

Izvor: Vesti online

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.