EKSKLUZIVNO: Spisak zvanica za rođendansku žurku Ave Karabatić i njena posebna želja

Za rođendansku proslavu Ava Karabatić je, kako je jutros rekla za naš portal, trebalo da putuje sa prijateljicom u Istanbul ili Pariz ali je to morala da odgodi zbog dva ispita koja je očekuju.

Rođendansku želju formulisala je na sledeći način: "Želim da ostanem živa i zdrava, uspešna mlada žena i dete u duši. Takođe, nadam se da će ljubav uskoro zakucati na moja vrata!"

Sledi spisak zvanica na beogradsku proslavu koju popularna starleta obećava: "Pozvaću Bobana Stojanovića. koji mi je rođendan čestitao u ponoć, Uroša koji mi je poslao SMS i čestitku na Facebook-u, Vladu Stanojevića, blizance Žarka i Željka."

Na pitanje otkud Željko na listi zvanica s obzirom na neslavni kraj njihove ljubavi u VIP Velikom bratu, Ava kaže: "Nema razloga da ga ne pozovem, izgladili smo odnose i shvatili da su drugi odigrali presudnu ulogu da nestanemo kao par."

Vezu Uroša i Sindi prokomentarisala je najlepšim rečima i željama: "Jako mi je drago što su zajedno i želim im da maksimalno iskoriste svaki trenutak!"

M.N

Pogledajte još