Pet znakova da će biti dobar u krevetu

Dobar seks, nije vezan isključivo uz veštine u krevetu. Bilo kakav odnos koji se temelji isključivo na međusobnoj privlačnosti vrlo je kratkog veka. Partneri koji nam ostaju u sećanju nisu oni koji su najveštiji, već oni u kojima su se obostrane želje i potrebe savršeno poklopile.

Srećom, postoji nekoliko znakova koji bi vam prije samog „velikog finala" mogli dati dobru naznaku ima li neki muškarac potencijala da vam postane sledeći ljubavnik. Donosimo vam nekoliko najvažnijih.


1. On je kavaljer

Kad su ljubav i seks u pitanju, mali stvari čine ogromnu razliku. Ne mora vam nužno otvarati vrata i pridržavati kaput da biste ga nazvali kavaljerom, ali muškarac kojemu ste iskreno na pameti pokazivat će vam to u svakoj situaciji, ma koliko suptilni ti znakovi bili. Konačno, budite sigurni da će muškarac koji je nežam van spavaće sobe biti isti takav i nakon što se ugase svetla.

2. On zna kako da vas dodirije

Muškarci koji samo žele „trofej" čuvaju dodire samo za jednu svrhu - seks. Dobar ljubavnik je onaj muškarac koji ceni senzualnost i izvan spavaće sobe. Ukoliko ste u vezi s tipom koji voli da vas drži za ruku dok sedite zajedno za stolom ili šetateparkom ili vam pruži kratku i nežnu masažu ramena dok prolazi iza vas, znajte da će obožavati svaki deo vašeg tela i jednom kad se „preselite" u spavaću sobu.

3. On ne misli da se celi svet vrti oko njega

Iako ni žene nisu potpuno imune na ovo, muškarci se češće ponašaju kao da su najvažnija osoba na svetu. To su ljudi koji vas neprestano obaveštavaju šta im se dogodilo tog dana, šta su jeli, koji su film gledali i što misle o nekom političaru - i to dok biste trebali uživati u romantičnom dejtu. Sa druge strane, muškarac koji će vas pre svega pitati kakav ste dan vi proveli, otići s vama u vaš omiljeni restoran (iako to ne bi bio njegov prvi izbor) ili se bez problema zavaliti s vama u kauč i gledati neku groznu romantičnu komediju je tip koji će na isti način pristupiti i vašim potrebama u krevetu.

4. On vas ne požuruje

Neće vas nimalo začuditi ako kažemo da su muškarci koji jedino žele vaše telo u velikoj žurbi da što pre ispune svoj cilj. Ukoliko pristanete na takva pravila, nemojte se čuditi kad vas uskoro odbaci kao dete igračku i krene u osvajanje sledećeg trofeja. S druge strane, muškarac koji je iskreno zainteresiran da bude vaš ljubavnik i partner neće imati problem da vam da dovoljno vremena. Sigurni smo da ćete znati da nagradite njegovu strpljivost.

5. Zbog njega se osećate prelepom

Seks kakav se pamti usko je vezan uz onaj osećaj slobode i nesputanosti, što proizlazi iz znanja da vas partner ceni i obožava. Za to mu uglavnom ne trebaju nikakve reči - način na koji vas gleda sasvim je dovoljan da se osećate pametnom, sexy i poželjnom. Moramo li vam dodatno objašnjavati zašto će takav muškarac biti sjajan ljubavnik?

(Izvor: Metro portal )

Pogledajte još