Skandalozno: Novi snimak - Kačavenda ljubi maloletnika (VIDEO) (18+)

Kao što se vidi na snimku, sve se dogodilo u dvoru vladike Vasilija Kačavende u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sedi i priča sa mladićem.

A. R. odlučio je da progovori o svom iskustvu sa vladikom Vasilijem, piše "Telegraf".

"Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizovao druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čoveka. Taj prijatelj me je nagovorio i onda kad sam hteo da odustanem, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao: 'Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš'", ispričao je on.

A. R. kaže da, kada je već bio upleten u mrežu, nije mogao da se izvuče. Prijatelj mu je predložio da snime vladiku kako bi mogli da ga ucenjuju.

"Prijatelj koji me upleo u celu priču sa Kačavendom dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucenjivati vladiku. Ja sam ga pitao da li je lud, da možemo obojica izgubiti glavu zbog toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema nazad", priča A. R., piše "Telegraf".

"Ne znam da li je još mladića bilo, nisam to video, ali pretpostavljam da su ih kao i mene navlačili. Prvo da upoznaju vladiku, da ih izgotivi poklonima i pričama kako će im obezbediti život, da je mnogo moćan, da ima veze za sve (škole, fakultete poslove). Ja nisam od vladike ni tražio novac niti sam dobio, jer se to desilo jednom, ali sam čuo od čoveka koji mu dovodi mladiće da je galantan, da je pravi 'džek'", završava svoju priču A. R.

(Izvor: Telegraf, Dani)

15.20: OBJAVLJENI SNIMAK je u međuvremenu uklonjen.


Snimak by f100005264733262

Pogledajte još